Categorieën
Terug

PPG Industries

0,- In stock

art.nr: 06000000

Twee van de drie auto's die in Europa en Noord-Amerika gefabriceerd worden, bevatten PPG® technologie en kennis. Daarom is PPG de eerste keus van fabrikanten en schadeherstelbedrijven.

PPG maakt bij het ontwikkelen van haar producten gebruik van de uitgebreideexpertise van autofabrikanten en van de nieuwste technologie.

PPG is altijd bezig met onderzoek naar bestaande en nieuwe producten. Hierdoor waren we in staat om als eerste lakproducent nanotechnologie toe te passen. En we bestendigen onze toonaangevende positie keer op keer door de ontwikkeling van nieuwe producten

Het productassortiment van PPG is overzichtelijk en flexibel. De producten leveren altijd een perfect resultaat en bieden het autoschadeherstelbedrijf de mogelijkheid om productiviteit en rendement te optimalilseren.

Voor informatie wat Derbo Products voor u kan betekenen betreffend het assortiment van PPG, neem dan contact op middels ons contactformulier links bovenaan op de startpagina.

Productspecificaties

  • tekst: PPG Industries | Headquarters One PPG Place Pittsburgh Pittsburgh PA 15272 USA | 2011 PPG Industries • All Rights Reserved
  • 6000000

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u